آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتار

يك كيلوگرم قارچ •
نيم پيمانه آرد سوخاري الك شده با ادويه معطر •
يك عدد تخم مرغ •
يك قاشق غذاخوري شير •
نيم قاشق چاي خوري نمك •
روغن زيتون
طرز تهيه
قارچ ها را به خوبي شسته و مي گذاريم خشك شوند . تخم مرغ را به آرامي زده و شير و نمك را به آن افزوده و بهم مي زنيم. قارچ ها را در مخلوط شير و تخم مرغ مي گذاريم و در روغن زيتون داغ شده در ماهيتابه سرخ مي كنيم تا رنگ آن ها قهوه اي شود، قارچ ها را داغ سرو كنيد. اين پيش غذارا ميتوانيد با سس تارتار سروكنيد