
مواد لازم (۴ نفر)
- ۴۵۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
- یک فنجان و نیم ذرت کنسرو شده
- نصف فنجان پیازچه خرد شده
- دو عدد فلفل دلمه سبز
- سه عدد گوجه فرنگی
- یک عدد آوو کادو
- نصف فنجان گشنیز
- یک چهارم فنجان برگ ریحان
- دو قاشق مرباخوری لیموترش
- یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
- نصف قاشق مرباخوری شکر
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
لوبیا چشم بلبلی را پخته سپس در آبکش بریزید. پیازچه را کاملاً خرد کرده و فلفل دلمه و گوجه فرنگی را شسته و با پوست خرد کنید.آوو کادو را پوست گرفته و ریز کنید.برگ های ریحان را بخوبی خرد کنید.سپس تمام مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید و شکر و نمک و فلفل را آسیاب کرده و آبلیمو را به آن بیفزایید و به سالاد اضافه کرده، فوراً میل کنید.