
بعضي وقتها ميتوان با مواد لازم يک غذاي معروف يك غذاي جالب و جديد درست كرد. گاهي ميتوان از اصل و اساس، ساختمان يک غذا را به هم ريخت و يک غذای ديگر كشف كرد.
عصر ، عصر پيشرفت و تغيير است. ديگر بايد از غذاهای تكراري و شامهای هميشگی دست كشيد و طرحی نو برانداخت. مثلا می توانيد سالاد ماكارونی خوشمزه و پرطرفدار را يک شكل ديگر درست كنيد. يا همبرگر خانگی تان شكم پر باشد يا يک پيتزای سريع پنج دقيقهای وقتی خيلی گرسنه هستيد روی ميز بگذاريد. اگر اهل تغيير و خلاقيت هستيد با ما همراه باشيد .
مواد لازم :
ماكارونی فرمدار به دلخواه 200 گرم
كنسرو نخودفرنگی يک عدد
سينه مرغ پخته شده يک عدد
سيب زمينی پخته شده يک عدد
هويج پخته دو عدد
جعفری خرد شده يک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز نگينی شده يک عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
سس مايونز 5 قاشق غذاخوری
آبليمو يک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
ورقه های ژلاتینی به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی :
1. ابتدا سس مايونز را با ماست و نمك و فلفل و آبليمو مخلوط كنيد. ظرفتان بزرگ باشد تا بقيه مواد هم در آن جا بگيرد. جعفری خرد شده را هم بريزيد و هم بزنيد.
2. حالا به ترتيب ماكاروني آبكش شده، هويجهای نگيني شده،فلفل دلمهاي خرد شده، سيبزميني نگيني شده و نخود سبز را درون ظرف سس و ماست بريزيد و هم بزنيد. در پايان هم سينه مرغ را اضافه كنيد.
3. حالا ورقههاي ژلاتين را با يك فنجان آب سرد داخل ظرفي بريزيد تا نرم شود و بعد يك فنجان آب جوش به آن اضافه كنيد. ژلاتين كه خوب نرم شد آن را به بقيه موادتان اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
4. در قالب مورد نظرتان كمي روغن زيتون بريزيد تا چرب شود. سالاد را درون قالب بريزيد و با قاشق آن را فشار دهيد تا خوب به خورد هم بروند و فشرده شوند.
5. قالب را برای سه ساعت درون يخچال بگذاريد و بعد كه آن را بيرون آورديد درون یک ظرف مناسب برگردانيد و با چاقوي ارهاي مخصوص برش بدهيد تا سالاد ماكاروني ژله ای شما آماده شود.
نکته :
به جاي سينه مرغ ميتوانيد از تنماهي استفاده كنيد. اگر ميخواهيد طعم متفاوتي به سالادتان بدهيد ميتوانيد به جاي نخودفرنگي از خيارشور نگيني شده استفاده كنيد.