در مطلب پیتزا تک نفره با نان ساندویچی برای آموزش طرز تهیه پیتزا تک نفره با نان ساندویچی، با مجله اینترنتی نخل و آفتاب همراه باشید…
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 1 عدد
قارچ خرد شده: 100 گرم
فلفل دلمه ای: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
نان ساندویچی: به میزان لارم
پنیر پیتزا: به میزان لارم
آویشن یا ادویه پیتزا: به میزان لارم
ادویه: به میزان لارم
رب گوجه: به میزان لارم
نمک و فلفل: به میزان لارم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.
بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
حال نان ها را به سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کسانی که فر ندارند در آن تست بپزند با دمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمانید چون خیلی سریع آماده می شود و خیلی هم خوشمزه است.
منبع: beytoote.com