سه شنبه , ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

نحوه درست کردن سس ساندويچ

این لحظه در مطلب نحوه درست کردن سس ساندويچ از مجله اینترنتی نخل و آفتاب طرز تهیه سس ساندويچ را برای شما آماده کرده ایم، با ما همراه باشید…

سس ساندويچ,طرز تهیه سس ساندويچ,طرز تهیه سس,تهیه سس,درست کردن سس ساندويچ,درست کردن سس,سس,ساندويچ

مواد لازم برای سس ساندويچ: 
پودر سیر: نصف قاشق مرباخوری
فلفل: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
خامه (پرچرب): نصف لیوان
کره آرد: 1قاشق غذاخوری
پنیر چدار (رنده شده): 1لیوان

 
طرز تهیه سس ساندويچ: 
1- ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید.آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید (کره خیلی داغ نباشد) سپس آنها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.
2- خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن اضافه کنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه کرده و آن را خوب یکنواخت کنید.

توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.
3- پس از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید

 

. 
* مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد. 

 

 

 

 

منبع: beytoote.com

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه لقمه های سوخاری

در مطلب طرز تهیه لقمه های سوخاری از مجله اینترنتی نخل و افتاب برای شما آموزش …