چهارشنبه , ۱۷ آذر ۱۴۰۰

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / سالاد/دسر /پيش غذا / آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتار

آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتار

آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتار
آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتارمواد لازم •
يك كيلوگرم قارچ •
نيم پيمانه آرد سوخاري الك شده با ادويه معطر •
يك عدد تخم مرغ •
يك قاشق غذاخوري شير •
نيم قاشق چاي خوري نمك •
روغن زيتون
طرز تهيه
قارچ ها را به خوبي شسته و مي گذاريم خشك شوند . تخم مرغ را به آرامي زده و شير و نمك را به آن افزوده و بهم مي زنيم. قارچ ها را در مخلوط شير و تخم مرغ مي گذاريم و در روغن زيتون داغ شده در ماهيتابه سرخ مي كنيم تا رنگ آن ها قهوه اي شود، قارچ ها را داغ سرو كنيد. اين پيش غذارا ميتوانيد با سس تارتار سروكنيد

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه دسر آدم برفی ویژه شب یلدا

در مطلب طرز تهیه دسر آدم برفی ویژه شب یلدا از مجله اینترنتی نخل و …

دیدگاهتان را بنویسید