این لحظه در مطلب نحوه درست کردن سس ساندويچ از مجله اینترنتی نخل و آفتاب طرز تهیه سس ساندويچ را برای شما آماده کرده ایم، با ما همراه باشید…
مواد لازم برای سس ساندويچ:
پودر سیر: نصف قاشق مرباخوری
فلفل: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
خامه (پرچرب): نصف لیوان
کره آرد: 1قاشق غذاخوری
پنیر چدار (رنده شده): 1لیوان
طرز تهیه سس ساندويچ:
1- ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید.آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید (کره خیلی داغ نباشد) سپس آنها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.
2- خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن اضافه کنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه کرده و آن را خوب یکنواخت کنید.
توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.
3- پس از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید
.
* مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.
منبع: beytoote.com