جمعه , ۱ شهریور ۱۳۹۸

آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی

مواد لازم آش سبزی شیرازی :


مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
گوشت گوسفند
۷۵۰گرم
100 گرم / 320 کالری
برنج
۳۸۰گرم
100 گرم / 360 کالری
عدس
۱۸۰گرم
100 گرم / 340 کالری
نخود
۱۸۰گرم
100 گرم / 360 کالری
لوبیاچیتی
۱۸۰گرم
100 گرم / 327 کالری
لوبیاسفید
۱۸۰گرم
100 گرم / 340 کالری
مرزه خشک
۲قاشق غذاخوری
100 گرم / 15 کالری
پیازداغ
۴ قاشق غذاخوری
100 گرم / 164 کالری
پودر گشنیز
به میزان لازم
100 گرم / 279 کالری
پودر زیره سیاه
به میزان لازم
100 گرم / 15 کالری
پودر دارچین
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
زردچوبه
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
نمک ، فلفل
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
روغن
به میزان لازم
100 گرم / 900 کالری
ترخون
۵۰گرم
100 گرم / 45 کالری
تره خرد شده
۲۰۰گرم
100 گرم / 25 کالری


طرز تهیه آش سبزی شیرازی :

تخم گشنیز را قبل از پودر کردن کمی تفت می دهیم تا بو داده شود و عطر آن بهتر باشد. برنج و حبوبات را حتما از شب قبل خیس می کنیم.ظرف مناسب را روی حرارت می گذاریم و داخل آن مقداری آب می ریزیم و برنج را اضافه می کنیم. در ظرف را می گذاریم تا به مدت ۲ساعت با حرارت کم بپزد و لعاب بیندازد.گوشت را با زردچوبه و نمک و پیاز می پزیم و بعد ریش ریش می کنیم.*. حبوبات را جداگانه می پزیم. عدس را هم جداگانه می پزیم.بعد از ۲ساعت که برنج پخته شد، نصف حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم. نصف عدس را هم به مواد اضافه می کنیم.سبزیجات را هم به مواد اضافه می کنیم، سبزی این آش باید کمی درشت خرد شود.نصف گوشت پخته شده را هم اضافه می کنیم سپس در ظرف را می بندیم تا با شعله کم جا بیفتد.*. گوشت و حبوباتی را که کنار گذاشتیم با هم مخلوط می کنیم و کاملا آسیاب می کنیم تا له شود و موقع اضافه کردن به آش، آن را لعابدار کند.بعد از مدتی مواد کوبیده شده را به آش اضافه می کنیم و می گذاریم دوباره با حرارت کم بپزد.بعد از ۴۰دقیقه که مواد کوبیده شده هم با بقیه مواد پخت، نصف پیازداغ و ادویه و نمک و سبزی خشک را اضافه می کنیم و به مدت ۲۰دقیقه روی حرارت کم می گذاریم.با پیازداغ یا کمی از حبوبات که کنار گذاشته بودیم روی آن را تزیین می کنیم.
خواص ترخون :
*. من اشتهاآور و جاذب رطوبات معده و سینه مى باشم . براى تسکین درد معده و رفع یبوست و دردهاى رماتیسمى و اعصاب مفید مى باشم . جوشانده ى من به مقدار 25 گرم تا 30 گرم در هزار تجویز مى شود. زیاده روى در خوردن من خون را تیره و شهوت را کم مى نماید

همچنین ببینید

طرز تهیه حلیم

این لحظه در مطلب طرز تهیه حلیم از مجله اینترنتی نخل و آفتاب برای شما …

دیدگاهتان را بنویسید