سه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

خانه / کامپیوتر و اینترنت / اینترنت / 8 نکته براي افزايش امنيت مودم wifi

8 نکته براي افزايش امنيت مودم wifi

در مطلب 8 نکته براي افزايش امنيت مودم wifi از مجله اينترنتی نخل و آفتاب روش هايی را برای افزایش امنیت و جلوگیری از هک شدن مودم وای فای به شما پیشنهاد می دهیم، با ما همراه باشید.

امنيت مودم,افزايش امنيت,افزايش امنيت مودم wifi,مودم wifi,مودم وای فای,مودم,هک شدن مودم,هک شدن,جلوگیری از هک شدن,وای فای,wifi

نصب دستگاه مودم برای اتصال به شبکه اینترنت پرسرعت امری رایج در دنیای ارتباطات امروز است، اما توجه داشته باشید اگر موارد ایمنی دستگاه را رعایت نکنید ممکن است دستگاه شما مورد سوء استفاده هکرها قرار گیرد و یا افراد دیگر غیر از شما و آنانی که رمز دستگاه شما را دارند از ترافیک خریداری شده شما استفاده کنند.

برای اینکه ایمنی دستگاه خود را تامین کنید کافیست راه حل های ساده مطلب ” 8 نکته براي افزايش امنيت مودم wifi ” را در نخل و آفتاب دنبال کنید.

8 نکته براي افزايش امنيت مودم wifi :

1- از کابل استفاده کنيد:

برای چک کردن صفحه ادمین دستگاه مودم خود همیشه از کابل های مخصوص مودم استفاده کنید، این کابل ها معمولا زرد رنگ هستند، با این کار دسترسی از راه دور را کاملا غیرفعال خواهید کرد و اگر هکرها تلاش کنند از طریق امواج به مودم شما متصل شوند حتی با داشتن رمز عبور نمی توانند تغییراتی در تنظیمات ایجاد کنند، با استفاده از کابل های مخصوص با خیال راحت وارد آدرس IP خود شوید.

2- رمز و کلمه عبور پيش فرض مودم را تغییر دهيد:

شما برای ورود به صفحه مدیریت مودم خود دارای یک رمز و کلمه عبور هستید، این نام کاربری و رمز عبور به طور پیش فرض انتخاب شده است، اما به یاد داشته باشید برخی از وب سایت ها با ارائه مدل مودم مشخصات اولیه مدیریت را در اختیار کاربر قرار می دهند، پس هکرها به راحتی به رمز عبور شما دسترسی دارند، باید این کنترل را با تغییر کلمه عبور و رمز ورودی از هکرها بگیرید.

3- نام مودم را تغيير دهيد:

SSID یا همان نام مودم خود را که در صفحه جستجو نمایش داده می شود به سرعت تغییر دهید، همانطور که گفته شده بسیاری از هکرها با اطلاع از نام مدل مودم شما به راحتی می توانند به اطلاعات آن دسترسی داشته باشند، توصیه می شود از نام های ساده استفاده نکنید، انتخاب نامی پیچیده و تلفیقی از اعداد و حروف بهتر خواهد بود.

4- از رمزنگاری WPA2 استفاده کنيد:

الگوریتم WPA و WPA2 در کنار شیوه رمزنگاری مدرن AES امنیت بسیار بیشتری نسبت به WEP دارند و درصورتی که رمزی قوی برای آن انتخاب کنید، برای شکستن آن نیاز به یک کامپیوتر قدرتمند و  مدت زمان زیادی برای حمله به شیوه Brute-Force است. البته باید توجه داشت که اگر الگوریتم WPA را انتخاب می‌نمایید باید شیوه رمز نگاری AES را برگزینید زیرا شیوه رمز نگاری TKIP که قبلا مورد استفاده WPA بود دیگر به اندازه کافی امن نیست. اگر مودم شما امکان انتخاب شیوه رمز نگاری AES برای WPA را ندارد از WPA 2 استفاده کنید زیرا این الگوریتم به صورت پیش‌فرض از شیوه رمز نگاری AES استفاده می‌کند.

5 فایروال مودمتان را فعال کنید:

وظیفه فایروال ارزیابی داده های وارد شده به سیستم است و اگر احساس ناامنی داشته باشد آن را بلاک می کند، بسیاری از مودم ها یک فایروال داخلی دارند اما به جهت اطمینان، فعال بودن آن را چک کنید.

6- اگر از WI-FI استفاده نمی‌کنید آن را خاموش کنید:

در مواقعی که از WI-FI استفاده نمی‌کنید آن را خاموش کنید، زیرا ممکن است دستگاهی به WI-FI متصل باشد و در حال ارسال و دریافت اطلاعات باشد. اگر رمز عبور قوی انتخاب نکرده باشید شما راهی آسان برای ورود هکر باز گذاشته اید.

7- Wps مودم را غیر فعال کنید:

این گزینه در واقع اتصال دستگاه های جدید را به شبکه آسان می کند، با فشردن دکمه WPS که در پشت مودم قرار دارد آن را غیر فعال کنید زیرا به سادگی هک خواهدشد.

8- فریم ور مودم را آپدیت کنید:

نرم افزاری که مودم توسط آن کار می کند یا در اصطلاح رایج فریم ور مودم را آپدیت کنید، کارشناسان امنیتی بر این به روز رسانی بسیار تاکید دارند، برای این کار در مدت های زمانی خاص به سایت سازنده مودم سر بزنید تا از آخرین به روزرسانی مطلع شوید و فایل آپدیت را بر روی دستگاه خود اجرا کنید.

لطفا اين مطلب مجله اينترنتی نخل و آفتاب را از طريق دکمه هاي پايين صفحه، با همه کساني که مي شناسيد به اشتراک بگذاريد.

nakhlvaaftab.ir

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

آموزش ارسال پیام ویدئویی در تلگرام

در مطلب آموزش ارسال پیام ویدئویی در تلگرام از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با …