
نشاسته گندم 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 4 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران آب کرده غلیظ 3 قاشق
طرز تهیه :
نشاسته رو داخل قابلمه بریزید.
نشاسته را در یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم، صبر میکنیم تا نشاسته ته نشین بشه بعد آب روی نشاسته را خالی می کنیم( با اینکار ترشی نشاسته گرفته خواهد شد)
سپس4 لیوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روی شعله می گذاریم و شکر رو اضافه می کنیم، مرتب بهم می زنیم چون زود ته میگیرد.
حرارت باید کم باشد تا خامی نشاسته گرفته شود.باید مرتب هم یزنیم و غافل نشیم چون سر میرود.
گلاب و زعفران را داخل نشاسته ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً پخته و غلظت اون مثل ماست شل بشه.