
در این بخش با تهیه یک غذای سبک و ساده فرانسوی آشنا خواهید شد. شما می توانید این غذا را در هر ساعتی از روز به عنوان میان وعده و یا یک وعده غذایی سبک استفاده کنید.
مواد لازم
جعفری
کره
250 گرم قارچ
1 حبه سیر خرد شده
نان تست
نمک و فلفل
قارچ ها را تمیز بشویید و بگذارید خشک شوند.
سپس قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
مقداری کره را در ماهی تابه بریزید و اجازه دهید آب شود. سپس قارچ ها را اضافه کنید و مطمئن شوید کره همه قارچ ها را پوشش داده است.
وقتی قارچ ها درحال پخته شدن هستند نان خود را آماده کنید. می توانید آنها را مورب برش دهید، این به سلیقه شما بستگی دارد.
قارچ ها را تا زمانی که طلایی شوند تفت داده و سپس سیر و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید.
آنها را تا زمانی که سرخ شده و کاملا طلایی قهوه ای و آماده خوردن شوند تفت دهید.
نان ها را از تستر درآورده و روی آنها را کره بمالید.
مخلوطی که آماده کرده بودید را روی نان بریزید.. به همین سادگی میان وعده لذیذ شما آماده شد.